Birgitte Raaberg

Skuespiller og performancetræner


Birgitte Raaberg er skuespiller og performancecoach. Udover en aktiv skuespillerkarriere inden for teater, musicals, film, TV, Speaks og dubbing har Birgitte mange års erfaring som performancecoach, foredragsholder og eventmager.

 

Jeg har i mere end 20 år undervist i kommunikation med vægt på krop, stemme, interaktion, gennemslagskraft, selvindsigt, samarbejde og karisma.


Jeg er certificeret Red Lodge og Black Lodge lærer ved Ehama Institute, New Mexico, USA. Uddannelsen er baseret på det gamle Toltekerfolks visdom og indiansk livsfilosofi og handler om indre lederskab og selvautoritet.

 

Jeg udgav i 2017 bogen 'Det du favner - en livsrejse' på Gyldendal.

Klummeskriver for Magasinet Liv og Sjæl.

 

Jeg har gennem en lang årrække undervist i meditation og selvindsigt. Og jeg har skabt events, ceremonier og ritualer som booster den enkeltes selvforståelse og selvværd.

 

Min Personlige hjemmeside: www.Birgitte-Raaberg.dk

EXECUTIVE PERSONLIG BRANDING


Uanset om du er topleder, mellemleder, forsker, chef, selvstændig, kunstner, iværksætter m.v., tilbyder vi at klæde dig på til succes med positiv kommunikation. Vi sætter fokus på dine styrker, din gennemslagskraft, dine drømme for fremtiden, din fremtoning,

dine visioner og budskaber.