Anne-Mette Barfod

Strategisk kommunikationsrådgiver


Anne-Mette Barfod er cand.polit og journalist og har mange års erfaring med strategisk kommunikationsrådgivning og undervisning i personlig branding, positiv kommunikatin, assertion, pressekontakt og gennemslagskraft


Jeg har i mere end 20 år undervist i personlig branding, pressekontakt, gennemslagskraft, positiv kommunikation og assertion.


Jeg er forfatter til 'Pæne piger kommer i himlen - kloge kvinder vælger selv' (Frydenlund 2011) og 'Mette Murer - jeg er jo bare mig' (Powerpress 2021). I 2024 udkommer bogen 'Ildsjæle', som jeg har skrevet i samarbejde med professor Eva Boxenbaum, CBS, om hendes forskning.


Samtidig har jeg mange års erfaring som journalist, redaktør og foredragsholder.


I 2009 stiftede jeg Powerkvinderne.dk med ambitionen om at styrke kvinder privat, på jobbet, i medierne og i det offentlige rum. I Powerkvindernes regi formidler jeg viden om partnervold på Psykiskvold.dk og Pengevold.dk - med en ambition om at give voldsudsatte værktøjer til at skabe et mere positivt liv for sig selv.


Samtidig rådgiver jeg omkring køn og kommunikation som partner i kommunikationsvirksomheden Genderwise.dk.

EXECUTIVE PERSONLIG BRANDING


Uanset om du er topleder, politiker, mellemleder, forsker, chef, selvstændig, kunstner, iværksætter m.v., tilbyder vi at klæde dig på til succes med positiv kommunikation. Vi sætter fokus på dine styrker, din gennemslagskraft, dine drømme for fremtiden, din fremtoning,

dine visioner og budskaber.