Workshops

Vi tilbyder workshops med positiv kommunikation

Vores workshops tilrettelægges efter jeres behov og ønsker. De er altid oplevelsesbaserede og designet til at udforske og udvikle jeres evner inden for positiv kommunikation. Vores ambition er at styrke den enkelte deltagers bevidsthed om egne virkemidler, opdage nye muligheder, stimulere nysgerrigheden og vække din indre livskriger, som står op for sig selv og de andre omkring bålet


Er du en af dem, der frisk har kastet dig ud i diverse teambuildingkurser og været glad for det? Er du klar på nye eventyr og oplevelser som beriger og stimulerer dig og dine kolleger i jeres arbejdsliv?


Så har vi forskellige tilbud til dig alt efter behov og ønsker. Det kan være lige fra hyggeligt og opbyggeligt samvær omkring bålet med historiefortælling til et svedehytteritual, hvor du udfordrer og styrker dig selv i de livsområder, du har fokus på.


Ceremonier og ritualer er inspireret af den indianske livsfilosofi.

Vores workshops er altid baseret på teori, leg og oplevelser i en tilpas blanding, så der bliver tid både til at lære nyt, reflektere, gå på opdagelse og dele erfaringer og indsigter med de andre i gruppen.


Du kan arbejde med dit indadvendte indre rum, såvel som dit ydre approach, og hvis du er sammen med kolleger kan I arbejde med jeres vision, mål, værdier og ønsker for fremtiden.


En workshop kan kombineres med udendørs og indendørs aktiviteter. Et møde med naturen og elementerne kan indgå som en naturlig del af oplevelsen.


Workshoppen kan være af længere eller kortere varighed – dog er det vigtigt, at alt foregår i en rummelig tidsramme alt efter indhold og ambitioner.
Workshop og teams


Vi tilbyder teamtræning i:

 

- Stilhed og mindfulness

- Bevægelse og flow

- Maskulin og feminin energi

- Introvert og ekstrovert approach.

- Positiv psykologi

- Respektfuld kommunikation

- Rådslagning

- Visioner, mål, værdier og fremtidsscenarie

- Strategi- og konceptudvikling

- Fælles, kreativ SWOT-analyse

- TeambuildingVi afstemmer workshoppen efter dine ønsker, så alle kan føle sig trygge, favnede og godt tilpas.


Bliv klogere på vores kurser, workshops, foredrag og vores executive branding

KURSER

Vi tilbyder kurser i positiv kommunikation, personlig branding, assertion, kropssprog og gennemslagskraft


Formålet med vores kurser er at klæde den enkelte kursist på til at stå stærkt, hvile i sig selv, brænde igennem og kommunikere troværdigt med hjerne og hjerte.

FOREDRAG

Vi holder foredrag om positiv kommunikation, kropssprog og personlig gennemslagskraft


Med masser af spændende og relevante eksempler skræddersyr vi vores foredrag til den enkelte kunde, så det altid er relevant. Vi ser jer både inde- og udefra og deler gavmildt ud af gode råd, tips og tricks.

WORKSHOPS


Workshops omkring positiv kommunikation, mål og visioner styrker fællesskabet og giver god energi


Derfor tilbyder vi workshops for teams, afdelinger, ledelsegrupper og netværk. Ambitionen er at styrke energien i fællesskabet.

EXECUTIVE

Til dig, der gerne vil have individuel rådgivning og coaching i personlig branding


Hvis du er topleder, mellemleder, chef, selvstændig, iværksætter, forsker eller fagperson, tilbyder vi at klæde dig på til succes med positiv kommunikation. Vi sætter fokus på dine styrker, din gennemslagskraft, dine visioner og budskaber.

Du kan selv håndplukke en buket

Vi tilbyder at sætte et kursus, et foredrag eller en workshop sammen helt efter dine ønsker, så du, dine kolleger eller dit netværk kan få netop den oplevelse, I har brug for.


Du er velkommen til at hente inspiration her på siden, og vi har også samlet nogle forslag til dig.

Skriv til os, hvis du vil vide mere...