Netværk

Netværk: Oplevelser, livskvalitet, velvære, fremdrift og positiv kommunikation

Er du nået et punkt, hvor du kan begynde at nyde glæden ved livet i fulde drag? Trænger du til nye oplevelser og masser af inspiration? Har du lyst til at møde nye mennesker, som ligesom dig er nysgerrige, livskraftige og har lyst til at have det sjovt og blive klogere - så læs med her!

Trænger du til en vitaminindsprøjtning og til at møde nye mennesker til fælles oplevelser i vores netværk? Så er du kommet til det rette sted!


Vi skaber netværk og udvikle sjove, spændende og anderledels begivenheder, hvor du får mod på livet og lyst til at udfolde dine talenter og din kærlighed til alt det, der gør dig glad og giver dit liv mening.


Jo bedre du kender dig selv,, desto smidigere og lettere vil du kunne agere i de livssituationer, du møder. Måske har du nu tiden, overskuddet og lysten til at eksperimentere på den gode måde sammen med os.


Vi hjælper dig med at stå stærk, autentisk og balanceret i dit indre lederskab med selvautoritet og personlighed. Livet gælder om at skabe gode stunder og nærvær sammen med andre.


Skriv til os, hvis du har ønsker, og fortæl os også gerne lidt om dig selv - og hvor du bor. Så hører du fra os, når vi har noget at byde på, som måske er lige noget for dig.


Vi glæder os til at høre fra dig!


Anne-Mette Barfod og Birgitte Raaberg

Tilmeld dig vores netværk helt uforpligtende


Har du lyst til at være med, så send os en forpligtende mail, hvor du skriver lidt om dig selv og dine ønsker. Vi behandler alle oplysninger fortroligt.