Executive

Executive personlig branding med karisma og pondus

Til dig, der gerne vil have individuel rådgivning og coaching i personlig branding, kropssprog, verbal og visuel gennemslagskraft


Hvis du er topleder, mellemleder, politiker, chef, embedsmand, selvstændig, iværksætter, forsker eller en stærk fagperson, tilbyder vi at klæde dig på til succes. Vi sætter fokus på dine styrker, din gennemslagskraft, dine visioner, din faglighed og dine budskaber. Sammen lægger vi en strategi og en konkret handlingsplan for, hvordan du kan blive stjernen i dit eget karriereforløb.


Vi står klar, når du har brug for at brænde igennem på talerstolen, i pressen, på møder og i forhold til kolleger, kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter.


Vi er samtidig din højre hånd, hvis du har brug for at arbejde med dit personlige brand både off- og online, visuelt og i skrift og tale.


Det kan være, at du gerne vil brænde professionelt igennem på de sociale medier eller med en website, der profilerer dig og dine projekter.


Vi lever i en tid, hvor mange kæmper om opmærksomheden, og hvor vi hver især bliver eksponeret for budskaber fra morgen til aften. Konkurrencen om opmærksomheden er stadig mere intens, og derfor er der en gave i at tage afsæt i din egen person, når du skal opnå gennemslagskraft. Så kan du opbygge og styrke dit personlige brand og stå stærk, autentisk og balanceret i dit indre lederskab med selvautoritet og personlighed.”


Vi tilbyder individuel sparring og træning i:


  • Din personlige brandingstrategi
  • Styrkeanalyse og din indre kerne
  • Budskabsformulering og træning
  • Positiv kommunikation og personlig gennemslagskraft
  • Kropssprog – fordi kroppen sladrer og snakker med
  • Strategisk kommunikation og målrettede budskaber
  • Din evne til at være 'fejltastisk' ved at vise dit menneskelige ansigt.

Kontakt os om executive branding


Vi tilbyder både enkeltstående og længerevarende forløb, hvor vi rådgiver dig om, hvordan du kan styrke din karisma og personlige gennemslagskraft både på jobbet, i medierne og hvis du skal holde en præsentation.

Bliv klogere på vores kurser, workshops, foredrag og vores executive branding

KURSER

Vi tilbyder kurser i positiv kommunikation, personlig branding, assertion, kropssprog og gennemslagskraft


Formålet med vores kurser er at klæde den enkelte kursist på til at stå stærkt, hvile i sig selv, brænde igennem og kommunikere troværdigt med hjerne og hjerte.

FOREDRAG

Vi holder foredrag om positiv kommunikation, kropssprog og personlig gennemslagskraft


Med masser af spændende og relevante eksempler skræddersyr vi vores foredrag til den enkelte kunde, så det altid er relevant. Vi ser jer både inde- og udefra og deler gavmildt ud af gode råd, tips og tricks.

WORKSHOPS


Workshops omkring positiv kommunikation, mål og visioner styrker fællesskabet og giver god energi


Derfor tilbyder vi workshops for teams, afdelinger, ledelsegrupper og netværk. Ambitionen er at styrke energien i fællesskabet.

EXECUTIVE

Til dig, der gerne vil have individuel rådgivning og coaching i personlig branding


Hvis du er topleder, mellemleder, chef, selvstændig, iværksætter, forsker eller fagperson, tilbyder vi at klæde dig på til succes med positiv kommunikation. Vi sætter fokus på dine styrker, din gennemslagskraft, dine visioner og budskaber.

Du kan selv håndplukke en buket

Vi tilbyder at sætte et kursus, et foredrag eller en workshop sammen helt efter dine ønsker, så du, dine kolleger eller dit netværk kan få netop den oplevelse, I har brug for.


Du er velkommen til at hente inspiration her på siden, og vi har også samlet nogle forslag til dig.

Skriv til os, hvis du vil vide mere...