Vi tilbyder

Vi tilbyder foredrag, kurser, workshops og coaching

På vores kurser og workshops og i vores individuelle rådgivning arbejder vi med positiv kommunikation og med din og dine kollegers personlige karisma. Karisma betegnes som en stærk, personlig udstråling


Karisma, er den særlige kraft eller udstråling, som gør, at nogle mennesker formår at virke tiltrækkende og samle opbakning alene ved deres personligheds emotionelle appel og overbevisende styrke.


Karismaen viser sig som varme i en gensidig relation og skaber en følelse af forbundethed. En følelse af at blive set, hørt og forstået.


Vi kan hver især være mere eller mindre charmerende i vores udtryk og dermed også i det indtryk, vi giver mennesker omkring os.


Charmen og karismaen opstår i flirten, i mødet, i den fælles forståelse af, at vi ser hinanden, interesserer os for hinanden, er nysgerrige med god øjenkontakt.


Kontakten opstår i roen og i nærværet med det publikum, de kolleger, de samarbejdspartnere eller journalister, du gerne vil have i tale.


Bliv klogere på vores kurser, workshops, foredrag og vores executive branding

KURSER

Vi tilbyder kurser i positiv kommunikation, personlig branding, assertion, kropssprog og gennemslagskraft


Formålet med vores kurser er at klæde den enkelte kursist på til at stå stærkt, hvile i sig selv, brænde igennem og kommunikere troværdigt med hjerne og hjerte.

FOREDRAG

Vi holder foredrag om positiv kommunikation, kropssprog og personlig gennemslagskraft


Med masser af spændende og relevante eksempler skræddersyr vi vores foredrag til den enkelte kunde, så det altid er relevant. Vi ser jer både inde- og udefra og deler gavmildt ud af gode råd, tips og tricks.

WORKSHOPS


Workshops omkring positiv kommunikation, mål og visioner styrker fællesskabet og giver god energi


Derfor tilbyder vi workshops for teams, afdelinger, ledelsegrupper og netværk. Ambitionen er at styrke energien i fællesskabet.

EXECUTIVE

Til dig, der gerne vil have individuel rådgivning og coaching i personlig branding


Hvis du er topleder, mellemleder, chef, selvstændig, iværksætter, forsker eller fagperson, tilbyder vi at klæde dig på til succes med positiv kommunikation. Vi sætter fokus på dine styrker, din gennemslagskraft, dine visioner og budskaber.

Du kan selv håndplukke en buket

Vi tilbyder at sætte et kursus, et foredrag eller en workshop sammen helt efter dine ønsker, så du, dine kolleger eller dit netværk kan få netop den oplevelse, I har brug for.


Du er velkommen til at hente inspiration her på siden, og vi har også samlet nogle forslag til dig.

Skriv til os, hvis du vil vide mere...