Foredrag

Foredrag - find din styrke

Et foredrag om at stå fast og dog være fleksibel og bevægelig. Som den stolte solsikke, der bøjer sig for stormen og derved undgår at knække, men rejser sig når stormen er drevet over.


I vores foredrag om positiv kommunikation har vi fokus på at se muligheder og kende sine virkemidler. Vi ser på styrken ved sårbarhed og på det at være et menneske i evig udvikling.


Vores foredrag er interaktive, idet vi engagerer tilhørerne og får dem op af stolen.


Glæd dig til masser af inspiration til, hvordan positiv kommunikation kan gøre en forskel for den enkelte, for arbejdsmiljøet og for livsglæden..


Bliv klogere på vores kurser, workshops, foredrag og vores executive branding

KURSER

Vi tilbyder kurser i positiv kommunikation, personlig branding, assertion, kropssprog og gennemslagskraft


Formålet med vores kurser er at klæde den enkelte kursist på til at stå stærkt, hvile i sig selv, brænde igennem og kommunikere troværdigt med hjerne og hjerte.

FOREDRAG

Vi holder foredrag om positiv kommunikation, kropssprog og personlig gennemslagskraft


Med masser af spændende og relevante eksempler skræddersyr vi vores foredrag til den enkelte kunde, så det altid er relevant. Vi ser jer både inde- og udefra og deler gavmildt ud af gode råd, tips og tricks.

WORKSHOPS


Workshops omkring positiv kommunikation, mål og visioner styrker fællesskabet og giver god energi


Derfor tilbyder vi workshops for teams, afdelinger, ledelsegrupper og netværk. Ambitionen er at styrke energien i fællesskabet.

EXECUTIVE

Til dig, der gerne vil have individuel rådgivning og coaching i personlig branding


Hvis du er topleder, mellemleder, chef, selvstændig, iværksætter, forsker eller fagperson, tilbyder vi at klæde dig på til succes med positiv kommunikation. Vi sætter fokus på dine styrker, din gennemslagskraft, dine visioner og budskaber.

Du kan selv håndplukke en buket

Vi tilbyder at sætte et kursus, et foredrag eller en workshop sammen helt efter dine ønsker, så du, dine kolleger eller dit netværk kan få netop den oplevelse, I har brug for.


Du er velkommen til at hente inspiration her på siden, og vi har også samlet nogle forslag til dig.

Skriv til os, hvis du vil vide mere...