Kurser

Vi skaber kurser, der gør en positiv forskel

Vi har spændende kurser på plakaten indenfor positiv kommunikation, som du kan læse lidt om her, og du kan også designe dit eget kursus specielt til dig og dine kolleger


KARISMA OG GENNEMSLAGSKRAFT >>

Udstråling, approach og personlighed. Du kan med det samme mærke, når du møder et menneske med karisma. Der er denne særlige udstråling af noget helt unikt. Sådan et menneske vil du gerne være sammen med, lytte til og udveksle med. Ønsker du at booste din særlige karisma? Vi er klar med effektive metoder

til at hjælpe dig med det.


KROPPEN ER EN SLADREHANK >>

Hvad formidler du med dit kropssprog?

Kroppen er et fantastisk bevægeligt og udtryksfuldt instrument.

Dine tanker, følelser og handlinger afspejler sig i dit kropssprog.

Din stemmes klang og din måde at bevæge dig på fortæller meget om, hvem du er, og hvordan du er til stede i livet. Ønsker du en større bevidsthed om din krops muligheder når du kommunikerer, og har du lyst til at blive bedre til at lade tanker, følelser og sanser støtte dig i dit kropssprog, kan vi tilbyde konkrete redskaber til at

udvikle disse evner.


POSITIV KONFLIKTHÅNDTERING >>

Du kan ikke lave andre mennesker om, og du kan heller ikke altid vælge, hvem du møder og samarbejder med. Mennesker kan være besværlige, men måden du forholder dig til situationen på, vil gøre forskellen.


OVERVIND DIN SCENESKRÆK MED POSITIV ENERGI >>

Livet er en scene, og du spiller altid hovedrollen i dit eget liv.

Er du nervøs for at træde frem og stråle med dine talenter på den scene, der er din? Hvis du oplever at blive nervøs eller hæmmet når du skal præstere, kan vi tilbyde dig hjælp til at overvinde din frygt og kommunikere klart og tydeligt med ro og udstråling.


Bliv klogere på vores kurser, workshops, foredrag og vores executive branding

KURSER

Vi tilbyder kurser i positiv kommunikation, personlig branding, assertion, kropssprog og gennemslagskraft


Formålet med vores kurser er at klæde den enkelte kursist på til at stå stærkt, hvile i sig selv, brænde igennem og kommunikere troværdigt med hjerne og hjerte.

FOREDRAG

Vi holder foredrag om positiv kommunikation, kropssprog og personlig gennemslagskraft


Med masser af spændende og relevante eksempler skræddersyr vi vores foredrag til den enkelte kunde, så det altid er relevant. Vi ser jer både inde- og udefra og deler gavmildt ud af gode råd, tips og tricks.

WORKSHOPS


Workshops omkring positiv kommunikation, mål og visioner styrker fællesskabet og giver god energi


Derfor tilbyder vi workshops for teams, afdelinger, ledelsegrupper og netværk. Ambitionen er at styrke energien i fællesskabet.

EXECUTIVE

Til dig, der gerne vil have individuel rådgivning og coaching i personlig branding


Hvis du er topleder, mellemleder, chef, selvstændig, iværksætter, forsker eller fagperson, tilbyder vi at klæde dig på til succes med positiv kommunikation. Vi sætter fokus på dine styrker, din gennemslagskraft, dine visioner og budskaber.

Du kan selv håndplukke en buket

Vi tilbyder at sætte et kursus, et foredrag eller en workshop sammen helt efter dine ønsker, så du, dine kolleger eller dit netværk kan få netop den oplevelse, I har brug for.


Du er velkommen til at hente inspiration her på siden, og vi har også samlet nogle forslag til dig.

Skriv til os, hvis du vil vide mere...